Vastgoedeigenaren en beheerders en antenne-installaties

Vastgoedeigenaren en beheerders.

Als eigenaar of beheerder wilt u natuurlijk het maximale rendement halen uit uw vastgoedportefeuille, voor uzelf en voor uw cliënten. Of u nu woningen, winkels, kantoren of bedrijfsruimten beheert, door heel Nederland maken de mobiele netwerkoperators graag gebruik van uw vastgoed voor antenne-installaties. Mogelijk is binnen uw portefeuille dakruimte ter beschikking die geschikt is voor een antenne-installatie en biedt deze nu nog onbenutte dakruimte u voor langere tijd extra exploitatiemogelijkheden bovenop de reguliere inkomsten. In beginsel zijn mobiele netwerkoperators voor antenne-installaties op zoek naar hogere gebouwen. In voorkomende gevallen wordt soms ook gebruik gemaakt van lagere gebouwen. Voordat een mobiele netwerkoperator overgaat tot plaatsing van een antenne-installatie zal de daklocatie dan ook altijd eerst worden beoordeeld op geschiktheid.

PROPERTY-TELECOM kan uw vastgoedportefeuille vrijblijvend nagaan op locaties die in beginsel geschikt zijn voor een antenne-installatie en er voor zorgen dat potentiële locaties ook daadwerkelijk bij de juiste personen binnen de mobiele netwerkoperators onder de aandacht worden gebracht. Indien een mobiele netwerkoperator geïnteresseerd is in een of meerdere van uw locaties dan kunnen wij namens u zorgen voor een volledige afwikkeling van alle afspraken. Ook als u al ruimte verhuurt voor antenne-installaties, maar over onvoldoende tijd beschikt om goed aandacht te schenken aan de exploitatie hiervan of simpelweg door de bomen het bos niet meer ziet, dan kunnen wij al uw zorgen uit handen nemen en alle bijkomende zaken voor u oplossen. Een aantal van onze diensten: afwikkelen van nieuwe aanvragen voor antenne-installaties; het in kaart brengen van bestaande antenne-installaties en afspraken; adviseren over nieuw antenne-installaties; begeleiden van technische opnames; beheer en registratie van antenne-installaties; bestaande en nieuwe locaties in uw portefeuille onder de aandacht brengen en houden van de mobiele netwerkoperators.

PROPERTY-TELECOM B.V. is in 2003 opgericht en is o.a. werkzaam voor woningbouwcorporaties, zorginstellingen VvE’s en vastgoedeigenaren in geheel Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.