Gebouw-eigenaar

PROPERTY-TELECOM is een onafhankelijke partij en werkt enkel en alleen in opdracht van vastgoedeigenaren.

Wij hebben een dienstenpakket samengesteld op basis van de wensen en behoeften vanuit de markt. Het is speciaal ontwikkeld en afgestemd op de behoeften van vastgoedeigenaren die te maken hebben of krijgen met telecom-operators die van hun gebouwen gebruik wensen te maken.

Uw belangen, eisen en wensen als vastgoedeigenaar, staan voor ons uiteraard centraal.

PROPERTY-TELECOM biedt auditing en Telecom Site Management (TSM).

  • Middels een audit inventariseren wij alle antenne-opstelpunten op uw vastgoed en de bijbehorende contractstukken. Zowel fysiek uitgevoerd op locatie als op papier. Klik hier voor meer informatie.
  • Telecom Site Management (TSM) omvat onder andere het contractbeheer (afsluiten, verlengen en/ of beeindigen van de huurovereenkomsten), de supervisie van (bouw-)werkzaamheden, uitvoeren van inspectiebezoeken en eventueel administratieve werkzaamheden. Klik hier voor meer informatie.

Uw winst

  • Toegang tot de specialistische kennis op financieel, technisch en juridisch gebied inzake GSM, LTE, TETRA, UMTS, WIMAX en LORA apparatuur ten behoeve van mobiele telecommunicatie en internet.
  • Geen belasting van uw eigen organisatie met betrekking tot (veel) contactmomenten met de diverse telecom-operators, contractonderhandelaars, aannemers, juristen en andere door telecom-operators ingeschakelde partijen.
  • Integere, toegewijde en ondernemende professionals staan voor u klaar, slechts één vast contactpersoon voor u als vastgoedeigenaar.
  • Hoger rendement voor u als vastgoedeigenaar zonder extra bijkomende kosten.
  • Heldere managementinformatie met een duidelijk overzicht van opbrengsten, de behaalde resultaten en uw financiële voordeel.