Gebouw-eigenaar

PROPERTY-TELECOM is een onafhankelijke partij en werkt enkel en alleen in opdracht van vastgoedeigenaren.

Wij hebben een dienstenpakket samengesteld op basis van de wensen en behoeften vanuit de markt. Het is speciaal ontwikkeld en afgestemd op de behoeften van vastgoedeigenaren die te maken hebben of krijgen met telecom-operators die van hun gebouwen gebruik wensen te maken.

Uw belangen, eisen en wensen als vastgoedeigenaar, staan voor ons uiteraard centraal.

PROPERTY-TELECOM ’s diensten omvatten het verlenen van advies, het uitvoeren van audits en het beheer van antenne-opstelpunten (sites) contracten.

  • Middels een audit inventariseren wij alle antenne-opstelpunten op uw vastgoedobjecten en de daarbij behorende contractstukken. Zowel fysiek uitgevoerd op locatie als op papier. Klik hier voor meer informatie.
  • Telecom Site Management (TSM) omvat onder andere het contractbeheer (afsluiten, verlengen en/ of beeindigen van de huurovereenkomsten), de supervisie van (bouw-en renovatie-) werkzaamheden, het uitvoeren van inspectiebezoeken en eventueel administratieve werkzaamheden. Klik hier voor meer informatie.

Uw winst

  • Hoger rendement voor u als vastgoedeigenaar zonder extra bijkomende kosten.
  • Integere, toegewijde en ondernemende professionals staan voor u klaar, slechts één vast contactpersoon voor u als vastgoedeigenaar.
  • Geen belasting van uw eigen organisatie betreffende contact met de telecom-operators en de andere door hen ingeschakelde partijen.
  • Toegang tot de specialistische kennis op financieel, technisch en juridisch gebied inzake contracten en telecom-apparatuur.
  • Heldere managementinformatie met een duidelijk overzicht van opbrengsten, de behaalde resultaten en uw financiële voordeel.