Opzegging huurovereenkomst / huurcontract telecom-opstelpunt/ antenne site Orange / T-Mobile / Ericsson ontvangen?

Opzegging huurovereenkomst / huurcontract antenne-opstelpunt (telecomsite) ontvangen?

Heeft u als woningbouwcorporatie, vastgoedeigenaar, particuliere eigenaar of VvE een opzeggingsbrief van Orange/ T-Mobile tot beëindiging van een huidige huurovereenkomst/ contract ontvangen betreffende een telecom-opstelpunt (antenne – site, zendmast) welke is geplaatst op uw vastgoedobject?

Bent u benaderd door een intermediair, acquisiteur om de bestaande Orange/ T-Mobile telecomsite over te nemen voor bijvoorbeeld een GSM -, UMTS -, Wimax – en/of Tetra – opstelpunt en/ of een andere toepassing?

Heeft u vragen of behoefte aan advies van een onafhankelijke organisatie, welke enkel in opdracht van vastgoedeigenaren werkt, met betrekking tot GSM -, UMTS -, Wimax -, Tetra – opstelpunten neemt u dan contact op met PROPERTY-TELECOM™ via: http://www.property-telecom.com/

PROPERTY-TELECOM™, een professioneel service georiënteerd bedrijf, richt zich op het (interim-) management en beheer van (mobiele) GSM en UMTS telecom-opstelpunten welke zijn gerealiseerd door operators op één of meerdere van uw vastgoedobjecten.

PROPERTY-TELECOM™ verleent diensten aan vastgoedeigenaren door hen te assisteren bij het beheer van bestaande en toekomstige contractuele verplichtingen met betrekking tot deze (mobiele) telecom-opstelpunten en er zorg voor te dragen dat zij het maximaal rendement behalen.

Opdrachtgevers zijn onder andere woningbouwcorporaties, instituonele vastgoedbeleggers, vastgoedbeheerders en andere vastgoedeigenaren.

Ons doel is om problemen gerelateerd aan het management en beheer van (mobiele) telecom-opstelpunten en de daarbij behorende huurcontracten weg te nemen, zodat uw organisatie zich volledig kan concentreren op haar eigen specifieke terrein van dienstverlening.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.