PROPERTY – TELECOM (contracten advies GSM, UMTS, TETRA, WIMAX, HOTSPOT, WIFI, etc.)

 

Onze corebusiness?

PROPERTY-TELECOM verleent diensten aan vastgoedeigenaren door hen te assisteren bij het beheer van bestaande en toekomstige contractuele verplichtingen met betrekking tot onder andere GSM en UMTS telecom-apparatuur en er zorg voor te dragen dat zij het maximaal rendement behalen.

Ons doel is problemen gerelateerd aan het management van (mobiele) telecom-opstelpunten en de daarbij behorende contracten weg te nemen, zodat de organisatie zich volledig kan concentreren op haar eigen specifieke terrein van dienstverlening.
Het dienstenpakket bestaat uit Auditing, Telecom Site Management en de Marketing van potentiele antenne-locaties waarbij professionaliteit, integriteit en toewijding de belangrijkste factoren zijn.

PROPERTY-TELECOM heeft haar verkoop snel zien groeien hoofdzakelijk door mond-op-mond-reclame. Zeker nu veel vastgoedeigenaren zoals o.a. woningbouwverenigingen en vastgoedbeleggers in toenemende mate worden benaderd door de diverse telecom-operators (zoals KPN, Orange, Telfort, T-Mobile, Vodafone, Versatel, Combonet, etc.) of van de door hen ingeschakelde intermediars zoals Kings, ATC, Nacap, Decom etc. met verzoeken inzake het uitbreiden van bestaande GSM telecom-sites met UMTS apparatuur zoeken deze vastgoedeigenaren naar een geschikte partner om specialistische ondersteuning te verkrijgen.

Moet de gebouweigenaar altijd meewerken aan dergelijke verzoeken om UMTS antennes toe te staan? Ja? Nee? Misschien?

PROPERTY-TELECOM kan uw organisatie voorzien van een kundig advies en deze procedures in goede banen leiden. Een internationaal netwerk zorgt ervoor dat PROPERTY-TELECOM haar diensten ook aan u kan aanbieden in het buitenland.

De kennismakingsfase is eenvoudig en doeltreffend. Zonder enige verplichting nodigen wij u uit in een persoonlijk gesprek uw marktsituatie door te nemen en verdere informatie te verschaffen.

Contact: Voor meer informatie kunt u de website bezoeken via www.property-telecom.com of direct contact opnemen middels info@property-telecom.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.